Ute- och inomhusbanor

Våra inomhusbanor finns inrymda i den klassiska TV Hallen. En varm och ombonad miljö med lågt ljud och mycket bra belysning. Banorna är med motsvarande Mondo WPT gräs och tre av dom har fantastisk takhöjd.

Utomhusbanorna (3st) med planlagd premiär under vecka 14 2021 kommer att anläggas på vår innergård. På två av dom kommer spel utanför banan att vara tillåtet.

Utomhuspadel

Välkommen till Sveriges skönaste innegård för Padel & Tennis-älskare!

En racket-“oas” utomhus mitt i Göteborg där du spelar under bar himmel ända in på kvällskvisten.
Väl på klubben har du bara några steg till vår innergård och möts där av vår nyrenoverade tennisbana och inte minst våra tre nya panorama-padelbanor.

Att få möjlighet till att spela padel utomhus utan tak i en vindskyddad miljö ger en ny dimension till padel! Dessutom i en relativt Corona-säker miljö utomhus.  

Hela innergårdens utformning med padellounge, spaljéer, pergolas med mycket växtlighet ger trivselytor som spelar värme och en skön atmosfär. Oavsett om du är här som gäst eller spelare finns det gott om ytor för att antingen titta på spelet eller ta en öl i solen, avnjuta en lunch eller middag på uteserveringen. 

Så tveka inte att komma upp till oss på GLTK och dela denna upplevelse!

Våra banor

GLTK’s panorama-banor har medelsnabbt underlag, det är Mondo-gräs med 30mm strå samt 12 mm säkerhetsglas och “state of the art”-belysning vilket sammantaget kommer att ge både motronsspelaren som den riktigt kräsne en spelupplevelse över det vanliga.

Två av banorna tillåter utspring och vår centercourt kan snabbt konfigureras till att ha en läktare på långsidan vid tävlingar.

Vi ses! 

GLTK

Visa andra banor

Kontakta oss så skapar vi en kurs eller aktivitet som fyller ert behov.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.