GLTK gör teamsatsning

GLTK team 2015

Från vänster: Magnus Gustafsson, Sam Taylor, Klas Ivarsson, Jasmina Tinjic, Daniel Appelgren, Christian Samuelsson, Erik Samuelsson, Jesper Brunström

På bilden saknas David Norfeldt.

 

Den 1 maj  2015 startar GLTK med samarbetspartners en ny teamsatsning!

Igår smygstartade vi med lite tennis med och mot sponsorerna samt en presentation av projektet.  Med som gäst fanns också Davis Cup kaptenen Fidde Rosengren som är begeistrad över denna typ av satsning. Han menar att denna typ av engagemang är en förutsättning för att ge tennisspelare chansen att satsa heltid på sin sport. Fidde lovar att genom Svenska Tennisförbundet finnas där som stöd och ser fram emot ett gott samarbete framöver.

Bakom satsningen står en grupp med 12 sponsorer som ekonomiskt garanterar satsningen t o m 2017. Det övergripande målet med satsningen är att skapa resurser som möjliggör en helhjärtad satsning i Göteborg.

Övriga samarbetspartners är Katrinelundsgymnasiet och Tennis Göteborg. Katrinelundsgymnasiet, som är Sveriges största elitidrottsgymnasium med ca 550 elever, bidrar med expertis inom fysträning och sjukgymnastik. Tennis Göteborg blir en del av satsningen då man ansvarar för Göteborgs Tennisgymnasium där ett flertalet av spelarna går. GLTK´s Sportchef Klas Ivarsson känner redan stort stöd och intresse från båda parter till samarbetet.  -Att få chansen att hjälpa heltidssatsande spelare på det här sättet är fantastiskt kul och spännande, säger Klas.

Klas fortsätter att berätta; -att vi dessutom får hjälp av Magnus ”Gusten” Gustafsson, som mentor och rådgivare åt såväl spelare som tränare som är inblandade i satsningen gör det än mer glädjefyllt. Gusten, som själv varit del i Team med dåvarande tränare Tim Klein i Göteborg, vet hur betydelsefulla både engagerade tränare och “lagkamrater” är för varje spelares utveckling.

 

De ansvariga för teamet på GLTK blir Klas Ivarsson (Sportchef) och Jesper Brunström (ansv.tränare elitspelare/juniorer)

Spelarna är:

Jasmina Tinjic                     1991

Daniel Appelgren                1996

 Christian Samuelsson       1996

 Erik Samuelsson                 1997

 Sam Taylor                           1997

David Norfeldt                      1998

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visa alla nyheter

Kontakta oss så skapar vi en kurs eller aktivitet som fyller ert behov.