Verksamhet

GLTK är en välkomnande sportklubb där många idrottsrelaterade verksamheter samlas på en plats. Dessutom har vi vår restaurang Court 21 med fullständiga rättigheter så du kan dröja dig kvar efter träningspasset och varva ner i en trevlig atmosfär.

Events

I anläggningen finna alla förutsättningar för att företaget eller kompisgänget skall kunna få en upplevelse värd att minnas. Tennis, padel, fyspass/gruppträning var för sig eller allt i ett tillsammans med en restaurang med fullständiga rättigheter.

Konferens

I anläggningen kan du konferera, anordna kurser och enklare fester i en trivsam tennismiljö centralt i Göteborg. I våra tre lokaler*, Klubbrummet, Wimbledon och French Open, skräddarsyr vi arrangemangen efter era önskemål.

Restaurang

Välkommen till det sociala hjärtat i anläggningen! Här fördjupar vi klubbkänslan genom att träffa nya och gamla vänner antingen före eller efter träningspasset.

Shop

Här kan alla Göteborgare få förstklassig service av experter inom tennis och padel. Vare sig det gäller racketar, skor eller strängning av ditt tennisracket så hjälper vi dig att hitta rätt produkt.

Gym

Välkommen till Nordic Wellness nya lokaler med härligt ljusinsläpp som inrymmer 1100 kvm träningsyta. En komplettt anläggning som rymmer både maskiner, fria vikter och gruppträningssal.

Rehab

Som patient kan alla ta del av den senaste inom rehabilitering inom ortopedi och idrottsmedicin. Personalen har även många års erfarenhet och samarbete med elitklubbar och enskilda idrottare.

Kontakta oss så skapar vi en kurs eller aktivitet som fyller ert behov.