Klubben

Vi ståtar med gamla anor då klubben bildades år 1900. Idag är vår huvudanläggning belägen på Töpelsgatan 7 där vi har 16 tennisbanor och 4 padelbanor. Vi har även 4 tennisbanor på Mossens Idrottsplats och en bana på Majvallen.

Om GLTK

GLTK ska vara Sveriges trevligaste sportklubb där alla har chansen att utvecklas utifrån sina förutsättningar inom tennis och padel. GLTK ska vara en välkomnande mötesplats där ett livslångt lärande sker för både medlemmar och anställda.

Styrelse kommitteer och speciall uppdrag.

Här hittar du kontaktuppgifter till nyckelpersoner och funktioner inom klubben.

Samarbetspartners

Här presenterar vi våra samarbetspartner. Vi är stolta över att ha engagerade företag som samarbetspartners.

Historik

GLTK är en av landets äldsta tennisklubbar och bildades år 1900. I tidernas begynnelse var herrarna James Keiler J:r samt Gösta Rahm oerhört viktiga för utvecklandet av klubben.

Kontakta oss så skapar vi en kurs eller aktivitet som fyller ert behov.