Junior

Juniortennisen är den största verksamhetsgrenen inom klubben. Spela tennis i Göteborg – med oss på GLTK!

Spela tennis i Göteborg – med oss på GLTK!

GLTKs verksamhet bygger på att alla skall få chansen att lära sig spela tennis efter egen förmåga och intresse. Lära genom att lyckas är honnörsord i vår verksamhet. Vi har därför byggt vår tennisskola i olika nivåer där vi använder olika typer av bollar, olika stora banor och olika typer av racketar. Grundtanken följer den modellen som det internationella tennisförbundet rekommenderar, nämligen att själva spelmomentet är centralt och utifrån det bygger man på med tekniken.

För mer info kring de olika typer av juniorträning, klicka på fliken ”Tennisskola” För intresseanmälan till vår juniorträning 7-18 år, klicka på denna länken: Anmälan juniorträning För intresseanmälan till ”Boll och Multiskillz” 5-6 år öppnar anmälan igen den 14 april. Därefter kommer ni löpande få info när anmälan samt betalning till specifik tid publiceras i augusti.

”Boll o MultiSkillz” har uppstart i september varje år. Alltså ingen ny kurs som startar i januari! Anmälan till Boll o Multiskillz stängs senast 6 september eller när kursen blivit fullbokad!

För frågor angående juniorträningen, hör av er till Erika Ohlsson 031-7738867 erika.ohlsson@gltk.se

Prislista för hösten 2020

Boll och Multiskillz

Boll & MultiSkillz för barn i åldern 5-6 år. Boll & MultiSkillz är en träningsform där barnen får utveckla sin motoriska förmåga i samspel med sina träningskamrater. 

Tennisskola

I tennisskolan så börjar de yngsta med mjukare tennisbollar och varefter styrkan och förmågan tilltar så går man mot hårdare bollar. 

Tävlingsjuniorer

Tävlingsgrupperna är för de spelare som verkligen satsar på sin tennis. I praktiken betyder det att man tränar mycket både på och utanför banan, både med klubben och på egen hand. 

Kontakta oss så skapar vi en kurs eller aktivitet som fyller ert behov.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.