Samarbetspartners

Vår sportarena besöks idag av cirka 1.200 besökare per dag och cirka 30.000 unika besökare per år! Som medlemsägd förening erbjuder vi en plattform för våra samarbetspartners att i en brus-fri miljö kunna ta del och nyttja vår gemenskap och våra nätverk. Ni kan göra detta på lite olika sätt beroende på ert engagemang och behov.

Våra paketeringar baseras på att ni dels skall vara bransch-unika, men också att vi blir ambassadörer för ert företag. Vi vet att det personliga engagemanget i ert bolag och era behov gör skillnad. Med en kombination av personlig påverkan och traditionell marknadsföring via våra verktyg på klubben kan vi säkerställa att ni får valuta för pengarna och ställa den investering mot vilken annan media-investering som helst.      

Vill man verka och synas i ett stort format erbjuder vi er att namnge en egen bana som bansponsor på någon av våra tennis- eller padelbanor. Det innebär att ert bolag får en namngiven bana med er grafiska profil tydligt visad på banan och dess entré. Dessutom innebär det att ert namn(banan) syns via bokningsplattformen Matchi och i våra andra digitala kanaler.

För att ytterligare förstärka effekten och mätbarheten har ni vid er bana och på central plats i anläggningen (ingång, reception) QR kod som ni kan använda till att driva kampanj eller annat som målgruppen/erna kan lockas av.

Slutligen kommer er reklamfilm eller motsvarande visas i våra sex infotainment skärmar som täcker hela anläggningen.

Tillsammans ger ovanstående mellan 200,000-400.000 träffar in i den totala målgruppen per år plus alla goodwill-effekter.

Väljer ni att bli lagsponsor får ni en betydande roll för ett av våra representationslag i antingen tennis eller padel, där ni får relevant publicitet tillbaka för er investering i laget bland annat genom att ert bolags logotyp finns på matchtröjorna och i kommunikationen runt laget och i alla sociala medier.

Välkommen till vår gemenskap!

Martin Waktel (Marknadschef)

Tennis

Bansponsor

Meca Bilservice

Simplify

ScanRoad

PM-Flex

Carbro

Layline

Magano

Newsec

Valentin & Byhr

Sverigehuset

Pelle Ström Agenturer

Söderberg & Partners

Demogroup

Arena Båstad

Strömberg Consulting

Aranea

Padel

Bansponsor

Demo Group

BRA Bygg

CPAC

HTH Köksforum

Lagsponsorer

Globe Business Competence

Censor M&A

Arena Invest

CourtNo21

Tillbaka till Klubben

Kontakta oss så skapar vi en kurs eller aktivitet som fyller ert behov.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.