Samarbetspartners

Vår sportarena besöks idag av cirka 1.200 besökare per dag och cirka 30.000 unika besökare per år! Som medlemsägd förening erbjuder vi en plattform för våra samarbetspartners att i en brusfri miljö kunna ta del och nyttja vår gemenskap och våra nätverk. Ni kan göra detta på lite olika sätt beroende på ert engagemang och behov.

Våra paketeringar baseras på att ni dels skall vara branschunika, men också att vi blir ambassadörer för ert företag. Vi vet att det personliga engagemanget i ert bolag och era behov gör skillnad. Så tillsammans med den traditionella marknadsföringen kan vi säkerställa att ni får valuta för pengarna och kan ställa denna investering mot vilken annan media investering som helst.

Vill man verka och synas i ett stort format erbjuder vi er att namnge en egen bana som bansponsor på någon av våra tennis- eller padelbanor. Det innebär att ert bolag får en namngiven bana med er grafiska profil tydligt visad på banan och dess entré. Dessutom innebär det att ert namn(banan)syns via bokningsplattformen Matchi och i all digital kommunikation. Sist men inte minst via reklamfilm som visas i vårt infotainment system och når hela vår gemensamma målgrupp.

Tillsammans ger ovanstående mellan 200,000-400.000 träffar in i den totala målgruppen per år plus alla goodwill effekter.

Väljer ni att bli lagsponsor får ni en betydande roll för ett av våra representationslag i antingen tennis eller padel, där ni får relevant publicitet tillbaka för er investering i laget bland annat genom att ert bolags logotyp finns på matchtröjorna och i kommunikationen runt laget och i alla sociala medier.

Välkommen till vår gemenskap!

Martin Waktel (Marknadschef)

Arena Invest

CourtNo21

Tillbaka till Klubben

Kontakta oss så skapar vi en kurs eller aktivitet som fyller ert behov.