Tennis

Anmäl dig till vår populära aktivitet TTI med vår tränare Kalle Öberg. Perfekt för dig som gillar högt tempo och poängspel!

 

16

Tennisbanor

Inom- och utomhus

Landets största och äldsta tennisklubbar

GLTK är en av landets största och äldsta tennisklubbar. Vi ligger naturskönt vid Lilla Torp intill Delsjöområdet och förfogar över 14 inomhusbanor, 2 utomhusbanor. På vinterhalvåret täcks de två utomhusbanorna in och man kan därför spela grustennis året om. Klubben driver även uteanläggningarna vid Mossens idrottsplats och Majvallen.

Intresserad av att delta i någon av våra Tennis-aktiviteter

Hitta rätt kontaktperson för din aktivitet

Träning och privatlektioner

Vi har ca 600 barn och ungdomar i verksamheten. Över 100 juniorer är licensierade som tävlingsspelare. När det gäller vuxentennisen har vi idag 150 elever som varje vecka tränar med oss. Under loven och somrarna anordnar vi olika typer av intensiv- och veckokurser. Är ni intresserad av privatlektioner klicka på knappen nedan för att komma i kontakt med någon av våra tränare.

Visa pris och abonnemang

Vill du delta i tävling-, divitions- och seriespel

Klubben är väldigt aktivt i tävlings-, divitions- och seriespelssammanhang då klubben anser att lagspelet är viktigt i vår idrott. Vi har mängder av lag som deltar både regionalt som nationellt.

Klicka nedan för att läsa mer.

Kontakta oss så skapar vi en kurs eller aktivitet som fyller ert behov.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.