Padel

Boka någon av våra utbildade padeltränare för en eller ett flertal behovsanpassade lektioner, olika typer av padelaktiviteter eller kurser

4

PADELBANOR

INOMHUS
3
UTOMHUS

Banor i en varm och ombonad miljö

PÅ GLTK spelar du padel i vår trivsamma och mycket ombonade och tysta padelhall.
Vi har medelsnabba banor med mycket jämn och behaglig belysning.
Hos oss är klubbkänslan viktig, ditt besök skall präglas av en känsla som förmedlar trivsel, harmoni och glädje.
Vi är inkluderande, så hos oss skall alla kunna trivas och ges utrymme till att få vara en del av vår gemenskap, oavsett kön, ålder eller idrottslig bakgrund och spelnivå.

Intresserad av att delta i någon av våra padel-aktiviteter?

Träning och privatlektioner

För dig som medlem erbjuder vi träning för i huvudsak juniorer och vuxna, vi är idag totalt 150 juniorer och vuxna i träning. Du kan med fördel boka någon av våra utbildade padeltränare för en eller ett flertal behovsanpassade lektioner. 

Vill du ha en stående tid hos oss?
Det finns padeltider att välja både dag och kväll!

Visa pris och abonnemang

Vill du delta i tävling-, divitions- och seriespel

Att tävla ser vi som en naturlig del av att förkovra och utveckla sin idrott, vi vill därför kunna erbjuda detta på till så många utövare av padel som möjligt, därför arrangerar vi både öppna som sanktionerade tävlingar. Seriespel som på tennis sidan är inte utvecklat helt på padeln, vi hoppas att vi tillsammans med andra Padel föreningar skall kunna arrangera lite mindre serier för i all fall våra Juniorer och lag från Damsektionen under hösten 2020. Klicka på länkarna nedan för att läsa mer.