Padel

Boka någon av våra utbildade padeltränare för en eller ett flertal behovsanpassade lektioner, du bokar Hugo Hedefalk eller Hami Golestan via aktiviteter på matchi.se

4

PADELBANOR

INOMHUS

Banor i en varm och ombonad miljö

PÅ GLTK spelar du padel i vår trivsamma och mycket ombonade och tysta padelhall.
Vi har medelsnabba banor med mycket jämn och behaglig belysning.
Hos oss är klubbkänslan viktig, ditt besök skall präglas av en känsla som förmedlar trivsel, harmoni och glädje.
Vi är inkluderande, så hos oss skall alla kunna trivas och ges utrymme till att få vara en del av vår gemenskap, oavsett kön, ålder eller idrottslig bakgrund och spelnivå.

Intresserad av att delta i någon av våra padel-aktiviteter

Hitta rätt kontaktperson för din aktivitet

Träning och privatlektioner

För dig som medlem erbjuder vi träning för i huvudsak juniorer och vuxna tjejer, vi är idag totalt ett 150 tal juniorer och vuxna i träning. Du kan med fördel boka någon av våra utbildade padeltränare för en eller ett flertal behovsanpassade lektioner. Klicka på knappen för att komma i kontakt med vår tränare.

Visa pris och abonnemang

Vill du delta i tävling-, divitions- och seriespel

Att tävla ser vi som en naturlig del av att förkovra och utveckla sin idrott, vi vill därför kunna erbjuda detta på till så många utövare av padel som möjligt, därför arrangerar vi både öppna som sanktionerade tävlingar. Seriespel som på tennis sidan är inte utvecklat helt på padeln, vi hoppas att vi tillsammans med andra Padel föreningar skall kunna arrangera lite mindre serier för i all fall våra Juniorer och lag från Damsektionen under hösten 2020. Klicka på länkarna nedan för att läsa mer.

Kontakta oss så skapar vi en kurs eller aktivitet som fyller ert behov.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.